Met Inferno UL 2015

Nu €84 €120

Aangeboden door Fietsen Devos

Contacteer Fietsen Devos

Beschrijving

De Met Inferno UL Fietshelm is zeer aerodynamisch en ventileert uitstekend dankzij de langwerpige luchtinlaten en grote luchtuitlaten. Alle MET fietshelmen op voorraad nu in promotie bij Fietsen Devos in Sint-Eloois-Vijve.

Bijzonderheden

  • Conditie artikel: Nieuw
  • Beschikbaarheid: Click & Collect, Koop online
  • Merk: Met
  • Categorie: Racefiets helmen
  • Geslacht: Unisex
  • ID: 100028233

Productspecificaties

Dankzij de In-Mold constructie met verschillende dichtheden biedt deze helm ook een uitstekende schokabsorptie. De shell van deze helm is erg mooi afgewerkt tot aan de rand van de binnenzijde. De pads die gebruikt zijn in deze helm zijn anti- allergisch en kunnen uitgewassen worden wat zorgt voor een goede hygiëne. Op de achterzijde van de helm zit een Safe-T Advanced verstelsysteem, en in combinatie met de kevlar helm riempjes kan je deze helm perfect op jouw hoofd afstellen!

Winkelinformatie

Tony van Fietsen Devos helpt je graag persoonlijk verder bij het kopen en herstellen van je Cannondale, KTM, Bianchi, Niner & Victoria racefiets, mountainbike of stadsfiets! Wij herstellen alle fietsen, alle merken, iedereen welkom. Steeds een uitgebreide test mogelijk voor de aankoop van je nieuwe fiets.
Ga gerust even langs in de winkel in Waregem!
**Openingsuren**
Ma-vrij : 8u30-12u00 / 13u30-18u30
Dinsdag : Gesloten
Zaterdag : 9u-17u

Beleid voor verzending & levering

Gratis levering in een straal van 10km rond Waregem.
Free pick-up and delivery voor herstellingen in een straal van 10km rond Waregem

Bekijk het winkelbeleid

Omwisseling, teruggave en garantie

Kies zorgvuldig vooraleer je koopt.

Voor gebrekkige producten bieden de fietswinkels 14 dagen retourrecht, vanaf de datum waarop je bestelling geleverd werd. Hoewel er geen tevredenheidsgarantie op de verkochtte artikelen wordt aangeboden, zullen ze omwille van hun hoge niveau van klantenservice altijd proberen om klanten blij en tevreden te houden.

Indien het bestelde artikel defect is, zal het vervangen worden door een identiek product. Indien het artikel niet kan vervangen worden, zal je ervoor kunnen kiezen om het product te vervangen door een artikel van dezelfde waarde of door voor een terugbetaling voor de volledige waarde van het artikel.

Opgelet: Standaard verzendkosten zijn van toepassing op alle retour orders. Wanneer de retour betrekking heeft op een defect artikel, zal binnen de vijf werkdagen nadat de verkoper het artikel ontvangt een nieuw vervangingsproduct kosteloos worden opgestuurd.

Wanneer je een artikel terugstuurt, gelieve onderstaande gegevens te vermelden:

  • Je volledige naam
  • Je ordernummer
  • De reden waarom je het product retourneert.
  • Je instructies om ons te informeren over hoe je het probleem opgelost wenst te zien.

Gelieve de originele orderbevestiging of factuur die je ontving bij je levering toe te voegen aan je verzending. Gelieve ook je telefoonnummer te vermelden indien dit nog niet geregistreerd werd in je account of bij vorige leveringen, dit kan ertoe bijdragen het probleem snel op te lossen indien iemand je wenst te contacteren.