For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser

Giro Urban helm Sutton MIPS

€114,99

GRATIS verzending binnen Belgium boven €50,00
Internationale verzending
Click & Collect of online te koop

Deel

"Vind ik leuk" knop laden...

Beschrijving

Verplaats je met je fiets of e-bike in stijl! Deze Urban helm Sutton MIPS houdt het zeer comfortabel, stijlvol en vooral heel veilig. Nu beschikbaar bij Fietsen Devos in Waregem.

Merk: Giro
Type: Dirt fietshelmen | BMX fietshelmen | Urban fietshelmen
Conditie artikel: Nieuw
Beschikbaarheid: Click & Collect, Koop online
ID: 106840660

De Giro Sutton MIPS helm is een zeer veelzijdige helm die ook geschikt is voor stadsfietsers en forenzen. Op de achterzijde van de helm is een clip , waar een achterlicht aan vast te maken is. De helm heeft een duurzaam slot, zodat je de helm aan de fiets kunt vastmaken en dankzij de ultrasuede padding is het draagcomfort erg hoog. Dit wordt versterkt dankzij het Cord Loc verstelsysteem dat zorgt voor een optimale pasvorm. De helm is uitgerust met een verwijderbaar stoffen vizier dat regen uit de ogen houdt.
De helm is door de MIPS technologie ook extra veilig. MIPS staat voor Multi Directional Impact Protection System. MIPS is een binnenschaal geïntegreerd in de helm. Bij een val kan het MIPS systeem in de helm draaien. De druk wordt zo verdeelt waardoor de energie die bij een val vrij komt niet op één plek op het hoofd is gefixeerd. Tijdens het dragen van de helm merk je niets van MIPS. Tijdens een val kan het systeem hoofdletsel beperken.

Maten S=51-55cm M=55-59cm L=59-63cm

Verzendbeleid

Gratis levering in een straal van 10km rond Waregem.
Free pick-up and delivery voor herstellingen in een straal van 10km rond Waregem

Bekijk het winkelbeleid

Omwisseling, teruggave en garantie

Kies zorgvuldig vooraleer je koopt.

Voor gebrekkige producten bieden de fietswinkels 14 dagen retourrecht, vanaf de datum waarop je bestelling geleverd werd. Hoewel er geen tevredenheidsgarantie op de verkochtte artikelen wordt aangeboden, zullen ze omwille van hun hoge niveau van klantenservice altijd proberen om klanten blij en tevreden te houden.

Indien het bestelde artikel defect is, zal het vervangen worden door een identiek product. Indien het artikel niet kan vervangen worden, zal je ervoor kunnen kiezen om het product te vervangen door een artikel van dezelfde waarde of door voor een terugbetaling voor de volledige waarde van het artikel.

Opgelet: Standaard verzendkosten zijn van toepassing op alle retour orders. Wanneer de retour betrekking heeft op een defect artikel, zal binnen de vijf werkdagen nadat de verkoper het artikel ontvangt een nieuw vervangingsproduct kosteloos worden opgestuurd.

Wanneer je een artikel terugstuurt, gelieve onderstaande gegevens te vermelden:

  • Je volledige naam
  • Je ordernummer
  • De reden waarom je het product retourneert.
  • Je instructies om ons te informeren over hoe je het probleem opgelost wenst te zien.

Gelieve de originele orderbevestiging of factuur die je ontving bij je levering toe te voegen aan je verzending. Gelieve ook je telefoonnummer te vermelden indien dit nog niet geregistreerd werd in je account of bij vorige leveringen, dit kan ertoe bijdragen het probleem snel op te lossen indien iemand je wenst te contacteren.

Giro Urban helm Sutton MIPS

€114,99

GRATIS verzending binnen Belgium boven €50,00
Internationale verzending
Click & Collect of online te koop

Deel

"Vind ik leuk" knop laden...