For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser

Northwave Ghost XC 2018

Nu €295 €369

GRATIS verzending binnen Belgium boven €50,00
Internationale verzending
Click & Collect of online te koop

Deel

"Vind ik leuk" knop laden...

Beschrijving

De nieuwe topper in het MTB-gamma; de Northwave Ghost XC mountainbikeschoen heeft het Xframe meegekregen maar dan met extra verstevigingen voor- en achteraan. De Ultralight XC-buitenzool is samen met Michelin Technical Soles ontworpen om meer grip te hebben bij het afstappen en zagen we al bij de Extreme XC, de huidige topper in het MTB-gamma. Nu beschikbaar bij Fietsen Devos in Waregem.

Merk: Northwave
Type: MTB schoenen l Mountainbike schoenen
Geslacht: Unisex
Conditie artikel: Nieuw
Beschikbaarheid: Click & Collect, Koop online
ID: 106840573

De Northwave Ghost XC mountainbikeschoen heeft een gelijkaardige bovenkant als die van de Extreme RR, maar dan met extra verstevigingen voor- en achteraan. De Ultralight XC-buitenzool is samen met Michelin Technical Soles ontworpen om meer grip te hebben bij het afstappen en zagen we al bij de Extreme XC, de huidige topper in het MTB-gamma.

De bedoeling van de gepatenteerde XFrame-technologie is om drukpunten te elimineren en een vaste pasvorm te creëren. De constructie van de bovenkant bestaat uit een open mesh materiaal aan de binnenkant voor het comfort, een stijve middenlaag voor een gelijke steun en een duurzame film van 0,5 mm aan de buitenkant. Rubberen verstevigingen op de meest blootgestelde plekken beschermen tegen krassen. Northwave werkt met de eigen SLW2-draaiknop, waarmee je klik per klik de pasvorm kunt aanpassen of met één beweging de schoen losmaken. De zachte, maar sterke Dyneema-kabel loopt in een complex systeem van bochten doorheen speciale lussen om op die manier een frame te creëren.

De Hyperlight XC-buitenzool is geïnspireerd op de Michelin Wild Race'r mountainbikeband. Uiteraard hoort op zo'n schoen een carbon zool uit unidirectionele carbonvezel. De efficiëntie en het lage gewicht zijn het resultaat, net als de 14 punt op de stijfheidsindex van Northwave. Agressieve uitstulpingen aan de tenen en hiel bieden veel grip en tractie, terwijl die aan de zijkant stabiliteit moeten bieden. Ze zijn gegoten in de structuur van de zool, wat goed moet zijn voor de duurzaamheid.

• Hyperlight XC sole made of 100% unidirectional carbon with a stiffness index of 14.0 for top power transfer
• 28% more abrasion resistant than TPU, the Michelin rubber inserts with dual-layer compound technology provide excellent grip with minimum weight
• Made with Xframe® patented construction and ultralight next generation materials that are only 0.5 mm thick, the upper transfers every watt of power and provides the snuggest, even fit with no pressure points
• Highly abrasion-resistant rubber reinforcements ensure 360° protection along the entire upper
• SLW2 dial, the only one with step-by-step and full release in a single button
• Integrated heel system containing directional fibre prevents any slipping
• Includes two footbeds with a stiffened dual density design: Pro Regular Fit and Pro Slim Fit which features an extra 2 mm toe insert for narrow feet
• Ultralight at just 330 g!

Verzendbeleid

Gratis levering in een straal van 10km rond Waregem.
Free pick-up and delivery voor herstellingen in een straal van 10km rond Waregem

Bekijk het winkelbeleid

Omwisseling, teruggave en garantie

Kies zorgvuldig vooraleer je koopt.

Voor gebrekkige producten bieden de fietswinkels 14 dagen retourrecht, vanaf de datum waarop je bestelling geleverd werd. Hoewel er geen tevredenheidsgarantie op de verkochtte artikelen wordt aangeboden, zullen ze omwille van hun hoge niveau van klantenservice altijd proberen om klanten blij en tevreden te houden.

Indien het bestelde artikel defect is, zal het vervangen worden door een identiek product. Indien het artikel niet kan vervangen worden, zal je ervoor kunnen kiezen om het product te vervangen door een artikel van dezelfde waarde of door voor een terugbetaling voor de volledige waarde van het artikel.

Opgelet: Standaard verzendkosten zijn van toepassing op alle retour orders. Wanneer de retour betrekking heeft op een defect artikel, zal binnen de vijf werkdagen nadat de verkoper het artikel ontvangt een nieuw vervangingsproduct kosteloos worden opgestuurd.

Wanneer je een artikel terugstuurt, gelieve onderstaande gegevens te vermelden:

  • Je volledige naam
  • Je ordernummer
  • De reden waarom je het product retourneert.
  • Je instructies om ons te informeren over hoe je het probleem opgelost wenst te zien.

Gelieve de originele orderbevestiging of factuur die je ontving bij je levering toe te voegen aan je verzending. Gelieve ook je telefoonnummer te vermelden indien dit nog niet geregistreerd werd in je account of bij vorige leveringen, dit kan ertoe bijdragen het probleem snel op te lossen indien iemand je wenst te contacteren.

Northwave Ghost XC 2018

Nu €295 €369

GRATIS verzending binnen Belgium boven €50,00
Internationale verzending
Click & Collect of online te koop

Deel

"Vind ik leuk" knop laden...