For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser

Shimano Shifter SL-M9000 XTR

€133,95

GRATIS verzending binnen Belgium boven €50,00
Internationale verzending
Click & Collect of online te koop

Deel

"Vind ik leuk" knop laden...

Beschrijving

De XTR Shifter SL-M9000 van Shimano zorgen voor snel en efficiënt schakelen keer op keer. Deze rechter 11-speed shifter maakt deel uit van de nieuwe XTR M9000 groepset. Nu beschikbaar bij Fietsen Devos in Waregem.

Merk: Shimano
Type: Shifters voor derailleur
Versnellingen: 11 Speed
Gebruik - rijstijl onderdelen: Mountainbike
Conditie artikel: Nieuw
Beschikbaarheid: Click & Collect, Koop online
ID: 106840566

De nieuwe Shimano XTR M9000 groep brengt het schakelen binnen het mountainbiken weer naar het volgende niveau. Daar waar andere merken duidelijk kiezen voor dubbel en singel, kiest Shimano ervoor een groep te maken die geschikt te maken is voor ieder type rijder. Single, dubbel en triple het kan allemaal.

De nieuwe XTR M9000 shifter is geheel nieuw ontworpen. Een carbon schakelhandel brengt het gewicht nog verder omlaag. Daarbij is het mogelijk om de shifter zowel verticaal als horizontaal te verhuizen om zo de optimale ergonomie te bereiken.

Verzendbeleid

Gratis levering in een straal van 10km rond Waregem.
Free pick-up and delivery voor herstellingen in een straal van 10km rond Waregem

Bekijk het winkelbeleid

Omwisseling, teruggave en garantie

Kies zorgvuldig vooraleer je koopt.

Voor gebrekkige producten bieden de fietswinkels 14 dagen retourrecht, vanaf de datum waarop je bestelling geleverd werd. Hoewel er geen tevredenheidsgarantie op de verkochtte artikelen wordt aangeboden, zullen ze omwille van hun hoge niveau van klantenservice altijd proberen om klanten blij en tevreden te houden.

Indien het bestelde artikel defect is, zal het vervangen worden door een identiek product. Indien het artikel niet kan vervangen worden, zal je ervoor kunnen kiezen om het product te vervangen door een artikel van dezelfde waarde of door voor een terugbetaling voor de volledige waarde van het artikel.

Opgelet: Standaard verzendkosten zijn van toepassing op alle retour orders. Wanneer de retour betrekking heeft op een defect artikel, zal binnen de vijf werkdagen nadat de verkoper het artikel ontvangt een nieuw vervangingsproduct kosteloos worden opgestuurd.

Wanneer je een artikel terugstuurt, gelieve onderstaande gegevens te vermelden:

  • Je volledige naam
  • Je ordernummer
  • De reden waarom je het product retourneert.
  • Je instructies om ons te informeren over hoe je het probleem opgelost wenst te zien.

Gelieve de originele orderbevestiging of factuur die je ontving bij je levering toe te voegen aan je verzending. Gelieve ook je telefoonnummer te vermelden indien dit nog niet geregistreerd werd in je account of bij vorige leveringen, dit kan ertoe bijdragen het probleem snel op te lossen indien iemand je wenst te contacteren.

Shimano Shifter SL-M9000 XTR

€133,95

GRATIS verzending binnen Belgium boven €50,00
Internationale verzending
Click & Collect of online te koop

Deel

"Vind ik leuk" knop laden...